Sponsoractie Nieuwbouw

Het Scoutcentrum Rotterdam realiseert een family of houses. Geheel in de stijl van historische bebouwing van boerenerven bouwt het scoutcentrum aan 3 nieuwe gebouwen. Een nieuw sanitair gebouw, ruimte voor kampstaf en vrijwilligers, een nieuwe werkschuur en een scoutshop zijn de belangrijkste functies die een plek krijgen in de bouwplannen. Hiermee zetten we een belangrijke stap in de continuïteit en kwaliteit van het Scoutcentrum Rotterdam.

Het project is opgedeeld in 2 delen. Het 1e deel is de bouw van het nieuwe sanitair gebouw en de werkschuur. In fase 2 slopen we het bestaande toiletgebouw en bouwen we het facilitair gebouw met daarin de scoutshop.

Dit ambitieuze project wordt betaald vanuit bijdragen van fondsen, gemeente, het Scoutcentrum zelf en via onze donatie pagina kun jij ook een bijdrage leveren. Je kunt rechtstreeks doneren of een leuke actie starten met je scoutinggroep, vriendenclub of gezin. 

Met deze bijdragen kunnen we de nieuwe gebouwen een mooie inrichting geven of de omgeving van de nieuwbouw mooi inrichten. Help je mee?

Liever niet doneren maar wel meehelpen? Vrijwilligers zijn altijd welkom om mee te helpen op het scoutcentrum.