Boerderij

Avonturen in de oude boerderij

In de boerderij bevindt zich op de begane grond een grote zaal die geschikt is voor maximaal 60 personen. De sfeer wordt versterkt door de houten balken, stalramen en sfeervolle verlichting. De zaal is uitgerust met een bar en een gootsteen. Op de bovenverdieping is slaapruimte voor 56 personen, verdeeld over twee grote slaapzalen met respectievelijk 12 en 14 stapelbedden en een leiderskamer met 4 slaapplaatsen. Alle slaapplaatsen zijn voorzien van matrassen, maar gasten dienen zelf beddengoed en kussens mee te nemen.

Op de bovenverdieping zijn er twee toiletten en een grote wasbak, terwijl beneden nog eens drie toiletten, drie douches en een wasbak aanwezig zijn. De boerderij kan in zijn geheel worden afgehuurd voor bijvoorbeeld een (school)kamp, of enkel de grote zaal voor een presentatie, een spelactiviteit op een regenachtige dag, een bezoek van Sinterklaas, een training of een andere bijeenkomst.

De ruime keuken bevindt zich in een apart gebouw, maar behoort wel tot de boerderij. Deze keuken is ingericht om voor 80 personen te koken en is voorzien van voldoende bestek, borden, bekers en tafelgerei. Er zijn twee grote koelkasten en een vrieskast, en voor het koken zijn er grote industriële branders en een gasfornuis. Er zijn tevens voldoende potten en pannen aanwezig.Let op: er is geen tapinstallatie aanwezig en de zaal wordt niet verhuurd voor (familie)feesten, partijen of aan studentenverenigingen. Is de boerderij geschikt voor jouw scoutingkamp, schoolreis, bijeenkomst of training? Klik dan rechtsboven op deze pagina op ‘Reserveer nu’ om direct te reserveren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

De boerderij is te huur van februari t/m november in de volgende tijdsblokken:
    maandag t/m woensdag
    woensdag t/m vrijdag

    vrijdag t/m zondag

Een combinatie van de genoemde tijdsblokken mag natuurlijk ook.

 

In het hoogseizoen geldt voor de verhuur het volgende tijdsblok:
    zaterdag t/m zaterdag

Als je op andere dan genoemde tijdsblokken wil komen, overleg dan zeker met onze beheerder.
Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

  • 56 bedden
  • 5 wc’s
  • 3 douches
  • Grote moderne keuken
  • Grote hooischuur