Over ons

Over Scoutcentrum Rotterdam

Of je nu met je gezin, je vrienden of je scoutinggroep komt, er is altijd voldoende ruimte om je tent op te zetten en te genieten van de prachtige omgeving. Op het terrein is genoeg ruimte om te spelen, te sporten en te ontspannen. Voor de kinderen is het Scoutcentrum meer dan een speeltuin. Het is een plaats waar ze zich heerlijk kunnen uitleven terwijl de ouders genieten van de rust en de natuur.

Elk kampeerveld heeft zijn eigen vuurplaats, waar je kunt koken op houtvuur of gezellig kunt genieten van een knisperend vuurtje. Zo wordt het kamperen nog avontuurlijker en sfeervoller! Naast de vuurplaatsen beschikt het terrein ook over goede sanitaire voorzieningen, zoals een douche- en toiletgebouw en een spoelplaats.

Kortom, het Scoutcentrum Rotterdam is dé plek voor een heerlijke kampeerervaring in een prachtige groene omgeving. Of je nu wilt genieten van de rust en de natuur, of juist actief wilt bezig zijn met sport en spel, het kan allemaal op dit mooie kampeerterrein. En met elf verschillende kampeervelden is er voor ieder wat wils!