Goose netwerk

Goose netwerk maakt alle ganzen sterk

Het Scouting Goose netwerk is een unieke samenwerking tussen verschillende scoutinggroepen in Europa. Het doel van het netwerk is om scouts uit verschillende landen in contact te brengen, zodat ze kunnen leren, samenwerken en samen groeien.

Scoutcentrum Rotterdam is een van de vele Europese scoutcentra die deel uitmaken van dit unieke netwerk. Dankzij dit netwerk kunnen scouts uit Rotterdam contact opnemen met andere scoutinggroepen in heel Europa. Ze kunnen elkaar beter leren kennen, informatie uitwisselen en samenwerken aan projecten.

Bovendien biedt het netwerk een unieke kans om scoutingactiviteiten te organiseren in verschillende Europese landen. Scouts uit Rotterdam kunnen bijvoorbeeld een internationale survivalweek organiseren met andere scouts uit andere landen, waardoor ze nieuwe culturen en ervaringen kunnen ontdekken.

Het Scouting Goose netwerk biedt scouts uit Rotterdam de kans om hun kennis en vaardigheden te vergroten, terwijl ze andere landen en culturen leren kennen. Dit is een unieke kans voor iedereen die lid is of wil worden van Scoutcentrum Rotterdam, en het is een geweldige manier om het scoutingpad te gaan!