FAQ

Alles wat ik wil weten over de boerderij

Hoeveel slaapplaatsen zijn er in de boerderij

De boerderij heeft 56 slaapplaatsen. Deze zijn verdeeld over 2 mooie slaapzalen waar stapelbedden in staan. De grootste slaapzaal heeft 28 slaapplaatsen. Wanneer je doorloopt naar de zaal ernaast, kunnen daar 24 mensen slapen. Er is ook nog een kleine kamer voor leiding, hier zijn 4 slaapplaatsen.

Wat voor apparatuur zit er in de keuken?

De keuken is voor zien van 4 grote spoelbakken, een grote waterkoker en koffiezetter. Voor je eten koel te houden zijn er 2 grote koelkasten aanwezig en een vriezer. Om te koken zijn er 4 industrie branders aanwezig en 1 groot fornuis met oven.

Zijn er handdoeken en theedoeken te huur?

Handdoeken, theedoeken maar ook afwasmiddel en handzeep voor in de keuken moet je zelf meenemen. In de toilet op de begaande grond is bij de wastafel handzeep aanwezig. 

Kan ik slingers ophangen met tape.

Natuurlijk mag je slingers ophangen, als je ze maar ook weer opruimd en weer meeneemt. Hou er rekening mee dat je niets aan de kozijnen mag plaken of punaises mag gebruiken. Dat geld ook voor de oude balken in de boerderij. Kort samengevat, (duck)tape, punaises morgen niet gebruikt worden. Ook op de deuren en ramen mag niets geplakt worden.

Is er muziek in de boerderij

De boerderij is gebouwd in 1607 en is niet geschikt om (versterkte) muziek te spelen. Samen zingen mag natuurlijk altijd. Hou  rekening met dat het tussen 22.00 uur en 8:00 uur het stil moet zijn in de boerderij.

Is de boerderij te huur voor een feestje

De boerderij heeft een geweldige mooi ruime zaal. Hier kan je met grote groepen samen komen. Je kan de boerderij huren voor precentaties of borrels. Omdat versterkte muziek niet mogelijk is in de boerderij is een feest niet mogelijk in de boerderij.