Vrijwilligers

Op het Scoutcentrum Rotterdam zijn vrijwilligers van onschatbare waarde voor het onderhoud van ons groen, het uitvoeren van klussen en het ondersteunen van onze kampstaf. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de tijd, energie en toewijding die onze vrijwilligers aan ons centrum besteden. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om ons terrein zo goed te onderhouden en onze activiteiten tot een succes te maken. Wil jij ook bijdragen aan ons scoutcentrum en deel uitmaken van een geweldige gemeenschap? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe jij ons kunt helpen!

Kampstaf

Gedurende de zomermaanden en in de drukkere weekenden is er kampstaf aanwezig op Scoutcentrum Rotterdam. De kampstaf wordt gevormd door een groep vrijwilligers en verblijft tijdelijk op het Scoutcentrum wanneer er gasten zijn op het terrein. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en staan hen met raad en daad terzijde.

Groenploeg

Op dinsdag- en vrijdagochtenden zorgen de groenvrijwilligers het hele jaar door voor het onderhoud van het terrein. Er is altijd werk te doen, zoals snoeien, sjouwen, bouwen, maaien, zagen en verven, en er is voldoende gereedschap beschikbaar om deze taken uit te voeren. Daarnaast komt er wekelijks ook een ploeg van de Stichting Pameijer om te helpen bij diverse klussen en klusjes.

Klusteam

Ons klusteam is een geweldige groep mensen die er altijd voor zorgt dat het terrein in topconditie blijft. Ze werken hard en zetten zich met veel enthousiasme in om alle klussen op het terrein te klaren. Of het nu gaat om het onderhouden van de tuinen, het verven van de gebouwen, of het repareren van het hekwerk, ons klusteam zorgt er altijd voor dat het werk wordt afgerond.