Glamping tenten

Gezelligheid in een glamping tent

Een glampingtent is een geweldige manier om te genieten van de natuur en toch comfortabel te blijven tijdens het kamperen. Met de beschikbaarheid van 3 gote tenten, waarvan er twee voorzien zijn van stapelbedden met matrassen, kan je met een groep van maximaal 40 personen comfortabel slapen.

De derde tent is voorzien van een overzichtelijke keuken met 2 grote industriebranders. Hier kan je heerlijke maaltijden bereiden voor jezelf en je gezelschap. Het is ook mogelijk om voor je eigen tent een kookvuurtje te maken, wat zorgt voor een authentieke kampeerervaring.

De omgeving van de glampingtent is prachtig en rustig, waardoor je helemaal kunt ontspannen en genieten van de natuur. Of je nu van iets actief doet of gewoon lekker luieren houdt, er is voor ieder wat wils. ’s Avonds kan je genieten van een knisperend kampvuur en de sterrenhemel bewonderen.

Al met al is een glampingtent de perfecte manier om te genieten van het buitenleven zonder in te hoeven leveren op comfort. Of je nu met je groep komt overnachten of de tenten wil voor ‘kampvuurgesprekken’ of familie gaat, het wordt gegarandeerd een geweldige ervaring!

  • 40 bedden
  • compacte keuken
  • keuken gerei
  • 5 tafels en 10 banken
  • eigen kampvuur plek