Bezichtigingen

Mooie plekken om te bezoeken

Kinderdijk

Een bezoek aan Kinderdijk met een scoutgroep is een unieke kans om een iconisch stukje Nederlandse geschiedenis te ervaren. De beroemde molens van Kinderdijk zijn een UNESCO-werelderfgoed en bieden een prachtig uitzicht op het Nederlandse platteland en de nabijgelegen rivieren. Leer meer over de geschiedenis van de molens en hun belang voor de Nederlandse watermanagement en maak een ontspannen wandeling of fietstocht door de omliggende gebieden. Kinderdijk is zeker een bezoek waard voor de hele scoutgroep!

Markthal Rotterdam

Een bezoek aan de Markthal in Rotterdam is een must-do voor elke scoutgroep. Deze overdekte markt biedt een overvloed aan heerlijk eten en drinken uit alle hoeken van de wereld, wat perfect is om te proeven en ontdekken. De architectuur van de hal zelf is ook indrukwekkend en biedt vele mogelijkheden om creatieve foto’s te maken. Vergeet niet om te genieten van de gezellige sfeer en het unieke Rotterdamse karakter van deze markthal!

Euromast

De Euromast is een unieke ervaring die je niet wilt missen tijdens een scoutuitje. Met een hoogte van 185 meter biedt deze toren een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam en omgeving. Bovendien zijn er verschillende activiteiten te beleven, zoals abseilen vanaf de Euromast of genieten van een heerlijk diner in het restaurant op 100 meter hoogte. Een bezoek aan de Euromast zal zeker zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de hele scoutgroep!